Køkkenudstyr og grill

KØKKENUDSTYR OG GRILL


Gennem vores lange "campingkarriere" har vi haft meget forskelligt udstyr og listen herunder er kun et lille udpluk af, hvad vi er glade for at have med på vores ture. 

Grill - Cadac Safari Chef (pris ca. kr. 800,00)


Vi kører med en ældre model, der efterhånden er 10 år gammel og snart trænger til en udskiftning. Det smarte ved denne grill er: den fylder ikke ret meget, indeholder både gasblus til kedel eller gryde, wok/låg, grill rist, grillpande med glat side/riller.


Vi har valgt modellen med gasdåse, da den fås overalt og holder ca. 2-3 uger (alt efter grillintensitet selvfølgelig). Eneste ulempe er, at den ikke er så god til hele kyllinger eller stege, men det må vi så undvære på vores ture. "Ovn" til gasblus - Omnia (pris ca. kr. 400,00)


Vores nyeste indkøb i køkkenudstyr er en gasovn til gasblus. Vi var lidt skeptiske over ideen, men det fungerer faktisk fremragende.


"Ovnen" består af en keramisk plade (nederst), dernæst en rund form, deri en rist og øverst et låg. Vi har desuden tilkøbt en silikone form for lettere rengøring.


Vi har på vores tur fået både lasagne og æggekage samt bagt gode boller i formen. Desuden bruger vi den til at varme boller om morgen istedet for en brødrister. Det fungerer perfekt. 

Kedel (pris ca. kr. 100,00)


Dette er vores ældste udstyr - måske 20 år - og jeg (Lone) er så glad for den. Der fås mange andre smartere modeller - endog elkedler til campingbrug, men jeg vil helst have denne. Den er lille og let. Jeg ved lige præcis, hvor meget vand det skal i til to krus the og til en helt termokande. Den kan stå på blusset sammen med vores nye ovn (se nedenfor).


Eneste ulempe er at den kalker lidt hurtigt til og ikke har filter til at fange kalken.


Når denne ikke kan mere, køber vi én magen til - man kan heldigvis købe den endnu (er desuden ofte en del af et Trangia sæt).

Send os  en hilsen